"Kedves naplóm..."

Címkék: hétvége szarakodás moziünnep

2009.09.20. 22:13

Szakítok a hagyományokkal. Muszáj kiírnom magamból az alábbiakat, mert nem bírom magamban tartani. Azért ide panaszkodok, mert nem akarom a "naénmegmondtam" szövegeket hallgatni. Pedig lehet megérdemelném. Itt senki se olvassa el (max. 1 valakit), tényleg mintha magamnak írnám csak le.

Naiv jóhiszeműségem ismét oda vezetett, hogy csalódnom kellett valakiben. Valakiben, akit fontosnak hittem. Érdekes, hogy mindig csalódni kell ahhoz, hogy tisztán lássunk. Önzőség-e vagy tisztán a másik szarba-se-vétele az amit tapasztalnom kellett, nemtudom. Kendőzetlenül kimondom: kibaszottul de kurvára szarul esett.

Egy hét alatt hatalmasat tud fordulni a világ. Adott egy szituáció, amelyben két ember ("A" és "B") nagyon jól megvan, de rég nem látták egymást. Hónapok óta minden apró dolgot megbeszélnek (online), még azt is ki mit evett. Aztán "A" kér egy apró szívességet, amelyre "B" szinte azonnal ugrik, lévén jóbarátja neki. Mosolyogva válnak el, "B" szeretne találkozni többet "A"-val, amelyre "A" mosolyogva bólogat. Ezután eltelik 1-2 nap, online csevegések, semmi komoly, de "B"-nek eszébe jut hogy hohó, moziünnep! Csütörtök, az idő rossz, a moziünnep ötlete jó. "A" és "B" remélik majd jobb idő lesz holnap. Ezen estén "A" váratlanul elmegy bulizni. Péntek, napos idő, másnaposság "A"-nál, izgatott várakozás "B"-nél. "A" beszámol milyen jó buli volt és hogy még mennyire készvan. Az este külföldi ösztöndíjasokkal mulattak és milyen jófejek. Viszont ma nem szeretne moziba menni mert inkább pihenne. A lábát is feltörte a cipő. Online beszélgetés, estefelé kiderül, "A" találkozni fog egyedül a külföldiekkel, közös sörözgetés céljából. "B" mosolyog és tűr. Végül valami rossz szerveződés miatt "A" programja mégis meghiúsul. Szombat, napos, kellemes idő. "B" már korán megkeresi "A"-t, hogy kora délután volna egy kis elfoglaltsága, de utána ráérne mozizni. "A" erre azt mondja jó, akkor napoljuk el vasárnapra, úgyis már megbeszélt a külföldiekkel valamit. "B" picit letört, de tűr. "A" még ezekután - valószínűleg akaratlanul - provokálja "B"-t, hogy lehet-e olyan filmre keresni, amely angol nyelvű de magyar felirattal megy a moziban, mert a külföldiekkel elmennének nézni. "B" még mindig tűr, és sikerül estére programot csinálnia, hogy ne ezen idegeskedjen. Vasárnap, szép idő. "B" ingerülten várja át a napot délután fél 5-ig, majd hívni próbálja "A"-t. Fél óra múlva SMS érkezik, hogy bocsi, de nemjó a mozi, blablabla, éppen készül valahova...

Megtelt a pohár...

A bejegyzés trackback címe:

https://gettingbored.blog.hu/api/trackback/id/tr211395715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása